Servicii

 LOGISTICĂ

Pentru a stabili o relație reciproc avantajoasă cu partenerii și clienții săi, Compania “MGM” SRL și-a creat de-a lungul timpului propriul sistem de logistică. 

Acest sistem se defineşte prin planificarea integrată, organizarea şi controlul tuturor fluxurilor de mărfuri şi materiale, împreună cu fluxurile de informaţii legate de acestea, începând de la furnizori, prin etapele de creare a valorii, producere, până la livrarea produselor către clienţi, cât și asistența post vânzare.

Cu alte cuvinte, sistemul de logistică asigură realizarea următoareler misiuni ale întreprinderii:

 • să fabrice sau să cumpere un produs care să corespundă unei cereri

          (acest rol este îndeplinit de producţie, marketing şi aprovizionare);

 • să facă acest produs disponibil;
 • să aducă acest produs în locul unde clientul îl cere;
 • să respecte termenele solicitate de client.

 


PROIECTARE

        Amenajarea tehnologică a unei unități de producere în domeniul alimentației publice trebuie sa asigure conditiile desfășurării unor activitați normale, eficiente prin care să se promoveze formele moderne de mare productivitate în pregătirea, prezentarea si servirea sortimentelor de preparate si băuturi.

        Compania “MGM” propune servicii integrate complete de la proiectare, până la montajul și asistența post vânzare. Echipa de specialiști în domeniu, ingineri și tehnicieni vă stau la dispoziție cu cele mai noi idei și noutăți pentru ca Dvs să aveți o afacere de success!

Cu un singur partener visul dumneavoastră poate deveni realitate!

            Construcția și instalațiile, prevederea si asigurarea spațiilor pentru servire si anexe în functie de profilul unitații, organizarea muncii in bucătărie si celelalte spatii de producție, asigurarea păstrării si depozitării mărfurilor, asigurarea instalațiilor tehnologice din dotare, asigurarea utilitatilor socio-administrative si gaspodaresti, dotarea cu utilaje, mobilier si inventar pentru servire si de lucru – toate sunt sarcinile echipei noastre!

Noi vom ține cont de preferințele Dvs, așa încât, echipamentul tehnologic să corespundă următoarelor cerințe:

 • amplasarea echipamentelor sa permită curățenia si dezinfecția corectă; igienizarea echipamentului tehnologic si a ustensilelor de lucru se vor realiza conform unui plan de igienizare cunoscut de întregul personal;
 • echipamentul tehnologic (spații frigorifice, mese de lucru, cuptor, aragaz, friteoze, gratar, etc)vor asigura desfășurarea corectă a proceselor de depozitare, pregătire, preparare si servire a produselor finite către clienti;
 • echipamentul tehnologic, recipientele, ustensilele de lucru, mesele de lucru etc. care au suprafata neteda, fara crapaturi, vor fi fabricate din materiale rezistente la coroziune si care nu prezinta modificări in contact cu alimentele sau cu produsele de curătare si dezinfecție;
 • instalațiile de refrigerare si congelare vor asigura temperatura necesara pentru păstrarea sigură a produselor alimentare, a materiilor prime, a semipreparatelor și a produselor finite, fiind dotate cu instalații de reglare a temperaturii si cu termometre de control;
 • în spațiile de preparare a produselor alimentare activitațile de construcție, de montaj si de reparații se executa numai dupa încetarea activitații de preparare a alimentelor;
 • întreținerea si reparațiile aparaturii tehnologice se efectueaza de catre o firma specializată;
 • operatorii sunt instruiți sa respecte instrucțiunile de exploatare a utilajelor pentru o activitate sigura si pentru prelucrarea alimentelor in conditii igienice.

       MASTER-CLASS       

        Deoarece Compania “MGM” SRL are grijă de clienții săi, deține și o sală de master-class, amenajată cu cea mai performantă bucătărie modernă, dotată cu cele necesare pentru gastronomia de avangardă: ustensile, echipamente și accesorii de top pentru profesioniștii și pasionații ambițioși!

        În sala de master-class se organizează și se desfășoară prezentări și cursuri master-class pentru a prezenta trucurile și secretele celor mai noi utilaje și echipamente de bucătărie. Împreună cu specialiștii noștri puteți descoperi noi oportunițăți și posibilități de utilizare a utilajelor și accesoriilor. Aveți posibilitatea să descoperiți ceva nou, pentru a găti: rapid, eficient și sănătos! Echipa noastră de  bucătari profesioniști, va face tot posibilul să raspundă, chiar și celor mai exigente și sofisticate întrebări! Desigur, toate prezentările sunt gratis!

       Master-classele se organizează individual, in grup și la client (procesul de instruire a personalului).

Cu noi, totul e mai simplu!

 


     SUPPORT TEHNIC

    Tehnicienii noștri vă stau la dispoziție pentru o gamă vastă de lucrări: constatare defecțiuni, reparație, mentenanță și revizii pentru un șir de echipamente de la diverși furnizori din domeniul HoReCa.

    De asemenea vă oferim o gamă complexă de piese de schimb, importate de la furnizorii noștri externi.

    Lucrările sunt efectuate cu maximum de responsabilitate și orice lucrare beneficiază de garanție, atât pentru piesele înlocuite, cât și pentru manopera aferentă lucrării. Vom fi bucuroși să vă deservim!

 Număr de contact: 0 22 58 88 88